Over schuurkampbouw

Schuurkampbouw is een jong en ondernemend bedrijf dat in 2004 is opgericht door Gerrit Schuurkamp. Hij heeft zijn jarenlange ervaring gecombineerd met zijn leidinggevende capaciteiten. Daarmee heeft hij binnen afzienbare tijd naam gemaakt op het gebied van bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud in Veenendaal en wijde omgeving.

Onze werkwijze
Als bouw- en aannemersbedrijf zijn wij een betrouwbare partner voor de realisatie van al uw (ver)bouwplannen. Wij geven u advies op maat en wij denken met u mee. U kunt rekenen op begeleiding tijdens het gehele traject, van de gang naar een architect tot het aanvragen van vergunningen. Wij zijn er voor de aansturing van het gehele proces. Wij werken van offerte tot oplevering open en transparant. Dat voorkomt verrassingen en daarmee weet u waar u aan toe bent. Tijdens de werkzaamheden zijn onze werknemers altijd aanspreekbaar voor vragen of aanvullende wensen.

Onze medewerkers
Op dit moment bestaat Schuurkampbouw uit zes vakbekwame professionals, die allemaal beschikken over een uitstekende opleiding en de benodigde certificaten. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de bouw. Deze ervaren medewerkers leiden enkele leerling-bouwvakkers op. Schuurkampbouw is namelijk een erkend leerbedrijf. De kennis en kunde wordt op die manier overgedragen op de volgende generatie. De leerling-bouwvakkers doen praktijkervaring op en werken onder supervisie mee aan diverse projecten.

Onze partners
Naast de kwaliteit van Schuurkampbouw, kunt u ook rekenen op kwaliteit van de verschillende partners waar wij mee samen werken. Wij kiezen ervoor om langdurige relaties op te bouwen met betrouwbare leveranciers en onderaannemers. Wij kunnen nagenoeg alles zelf, maar het kan zijn dat voor bepaalde werkzaamheden specialisten ingeschakeld worden. Zo hoeft u niet zelf op zoek maar kunt u gebruik maken van ons zorgvuldig opgebouwde netwerk.

op ons kan
je bouwen

  • Deskundig personeel
  • Duurzame materialen
  • Goede communicatie

WELK PROJECT MAG ER GEKLAARD WORDEN?

Bekijk diensten