Afbouw

Een nieuwbouwwoning wordt vaak ‘casco’ opgeleverd. Dan is er nog veel te doen zoals de afwerking van muren en het leggen van vloeren. Ook de keuken, badkamer of het toilet moet dan nog geplaatst worden. Schuurkampbouw kan u helpen bij dit laatste traject.

De afbouwwerkzaamheden lopen uiteen van het plaatsen van scheidingswanden tot stuc- en schilderwerk. U kunt hierbij denken aan:

Badkamers / tegelwerk
Schuurkampbouw heeft professionals in huis die u de moeite en ergernis van zelf tegelen besparen. Zij werken secuur en snel aan keuken, toilet of badkamer. Tegelwerk is niet alleen ter bescherming, maar ook ter decoratie. Bij ons kunt u vanzelfsprekend zelf uitkiezen welke tegels het mooist staan in uw nieuwe huis. U kunt rekenen op deskundig advies, ook tijdens de ontwerpfase.

Keukens
Het is niet nodig om talloze keukenshowrooms te bezoeken. Bij Schuurkampbouw kunt u uw keuze maken uit kasten, inbouwapparatuur, werkbladen en kranen afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Wij zorgen er vervolgens voor dat de keuken geplaatst en afgewerkt wordt.

Vloeren
Uw nieuwbouwwoning is waarschijnlijk opgeleverd met prefab vloerelementen. Behalve dat het vlak is, voldoet het nog niet voor gebruik. Schuurkampbouw weet wat er nodig is om de vloeren klaar te maken voor alle voetstappen die gaan komen. De vloer op de begane grond heeft isolatie nodig tegen kou en optrekkend vocht. Daarnaast kunt er voor kiezen om vloerverwarming aan te laten leggen. Een verdiepingsvloer heeft waarschijnlijk geluidsisolatie nodig, de dakvloer moet misschien beloopbaar zijn en de keldervloer hoort natuurlijk waterdicht te zijn. Wij helpen u bij het kiezen van een vloer die voldoet aan alle eisen en leggen de vloer zoals het moet.

Recente Projecten

Vakantiewoning in Doorn

Dakopbouw Veenendaal

Restyling badkamer Veenendaal