Onze diensten

WELK PROJECT MAG ER GEKLAARD WORDEN?

Nieuwbouw

Een compleet nieuw huis bouwen doet u waarschijnlijk maar een keer in uw leven. Er komt veel op u af want bij het bouwen van een huis heeft u veel te kiezen. Welke stijl spreekt u aan, wat zijn uw woonwensen, wat is uw budget. Schuurkampbouw helpt u mee om te bouwen aan uw droomhuis. Wij werken samen met een eigen of een door u gekozen architect. Wij leiden u deskundig door het gehele proces.

Meer over Nieuwbouw

Verbouw

Als u ergens wat langer woont, veranderen uw woonwensen. Hieronder ziet u een overzicht van enkele werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren.

Meer over Verbouw

Afbouw

Een nieuwbouwwoning wordt vaak ‘casco’ opgeleverd. Dan is er nog veel te doen zoals de afwerking van muren en het leggen van vloeren. Ook de keuken, badkamer of het toilet moet dan nog geplaatst worden. Schuurkampbouw kan u helpen bij dit laatste traject. 

Meer over Afbouw

Renovatie

Wij bouwen niet alleen, wij renoveren ook. Of het nu gaat om een herenhuis, een rijtjeswoning of een monument. Met nieuwe en oude materialen brengen wij uw pand weer terug in oorspronkelijke stijl. Bij deze werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de authentieke charme behouden blijft.

Meer over Renovatie

Recente Projecten

Vakantiewoning in Doorn

Dakopbouw Veenendaal

Restyling badkamer Veenendaal