Moment geduld a.u.b.

Over ons

Schuurkampbouw BV is jong en ondernemend bedrijf, in 2004 opgericht door Gerrit Schuurkamp. Hij heeft zijn jarenlang ervaring gecombineerd met zijn leidinggevende capaciteiten en heeft daarmee binnen afzienbare tijd naam gemaakt op het gebied van bouwen en renoveren in Veenendaal en omgeving.

Medewerkers

Op dit moment heeft Schuurkampbouw BV vier professionele en vakbekwame personeelsleden in dienst, die allemaal beschikken over een uitstekende opleiding en de benodigde certificaten. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen om op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de bouw.

Deze ervaren medewerkers leiden enkele leerling-bouwvakkers op. Schuurkampbouw BV is namelijk een erkend leerbedrijf. De kennis en kunde wordt op die manier overgedragen op de volgende generatie. De leerling-bouwvakkers doen praktijkervaring op en werken onder supervisie mee aan diverse projecten.

Werkwijze

Onze werkwijze is open, eerlijk en communicatie speelt een belangrijke rol. U krijgt advies op maat en wij denken met u mee. U kunt rekenen op begeleiding tijdens het gehele traject, van de gang naar een architect tot het aanvragen van vergunningen.

Tijdens de werkzaamheden zijn onze werknemers altijd aanspreekbaar voor vragen of aanvullende wensen.