Moment geduld a.u.b.

Afbouw woningen

Een nieuwbouwwoning wordt vaak 'casco' opgeleverd. Dan is er nog veel te doen, zoals de afwerking van muren en het leggen van vloeren. Ook de keuken, het toilet of de badkamer moet dan nog geplaatst worden.

Schuurkampbouw BV kan u helpen bij dit laatste traject. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze afbouwfase en zorgen er voor dat uw woning echt bewoonbaar wordt.

De afbouwwerkzaamheden lopen uiteen van het plaatsen van scheidingswanden tot stuc- en schilderwerk. Daarnaast realiseren wij keukens, badkamers en toiletten, geheel naar uw wensen.

Voor meer informatie over specifieke werkzaamheden kunt u klikken op badkamers, keukens, tegelwerk, of vloeren.

Badkamers

Schuurkampbouw BV zorgt voor een badkamer die voldoet aan uw persoonlijke wensen. U kunt rekenen op deskundig advies, ook tijdens de ontwerpfase.

Dankzij de samenwerking met betrouwbare leveranciers kunnen wij u harde garanties en een goede service bieden. De plaatsing van het sanitair, en de aansluiting daarvan, wordt verzorgd door Bouman Installatie.

Keukens

Het is niet nodig om talloze keukenshowrooms te bezoeken. Bij Schuurkampbouw BV kunt u uw keuze maken uit kasten, inbouwapparatuur, werkbladen en kranen. Afkomstig van gerenommeerde leveranciers, zoals Tulp en KeukenExpo Nieuwegein. Wij zorgen er vervolgens voor dat de keuken geplaatst en afgewerkt wordt.

Dankzij de goede samenwerking tussen Schuurkampbouw BV en leveranciers, is er altijd duidelijkheid over garanties.

Tegelwerk

Zelf tegels zetten is een tijdrovende en moeilijke klus. Schuurkampbouw BV heeft  professionals in huis die u de moeite en ergernis besparen. Zij werken secuur en snel aan keuken, toilet of badkamer.
Tegelwerk is niet alleen ter bescherming, maar ook ter decoratie. Bij ons kunt vanzelfsprekend zelf uitkiezen welke tegels het mooist staan in uw nieuwe huis. Wij werken samen met Afbouwcentrum de Klomp.

Vloeren

Uw nieuwbouwwoning is waarschijnlijk opgeleverd met prefab vloerelementen. Behalve dat het vlak is, voldoet het nog niet voor gebruik. Schuurkampbouw BV weet wat er nodig is om de vloeren klaar te maken voor alle voetstappen die gaan komen.

De vloer op de begane grond heeft isolatie nodig tegen kou en optrekkend vocht. Daarnaast kunt er voor kiezen om vloerverwarming aan te laten leggen. Een verdiepingsvloer heeft waarschijnlijk geluidsisolatie nodig, de dakvloer moet misschien beloopbaar zijn en de keldervloer hoort natuurlijk waterdicht te zijn.

Wij helpen u bij het kiezen van een vloer die voldoet aan alle eisen en leggen de vloer zoals het moet.